sâmbătă, 24 ianuarie 2015

LUPTA TA CU TINE INSUTI

Nu exista un razboi de mai mare amploare decit cel dintre tine si tine caci inca traim in dualitate si astfel vibratiile propriului tau razboi se propaga in lume nascand alte si alte lupte si conflicte.
Noi suntem co-creatori ce ati vrea mai mult de atit?
Va luptati cu propriile voastre temeri si frici si da,exista un moment cind sunteti pusi fata in fata cu tot ceea ce ati creat din propria vointa din propriile ganduri,frici,vise,atitudini,propriile voastre energii.Totul are efect de bumerang.Aducem in viata noastra tot ceea ce gandim.
Daca vrem demoni ii materializam si chiar vor fi,daca vrem ingeri ei vor fi caci totul capata forma si viata in functie de ceeea ce gandim.
Cind insa constientizati ca nu mai aveti control,caci traim aceste vremuri cand raul creat de noi insine ne-a ajuns din urma,aduceti-va aminte de voi!
Voi sunteti creati din iubire si divin si asta este originea voastra,asta sunteti asta daruiti.Restul nu va apartine.Restul nu este Dumnezeu.Si orice ar fi si orice simtiti ca va coboara nu este de la Dumnezeu,nu trebuie gandit mai departe,nu trebuie identificat.
Anulati decandenta prin a nu o mai gandi.
Este timpul vostru !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu